Search Bar

MEN�

trend oyunlar

spor

Blog Archive

Labels List

Recent Comments

Recent Post

Recent

Ad Banner
Yeni AMK - Güncel Bilgi Sitesi

Android İOS İphone Emoji Yapma Değiştirme Rootsuz


Android İOS İphone Emoji Yapma Değiştirme Rootsuz

Merhaba arkadaşlar. Bir çok ziyaretçimiz android telefonlara ios emojileri yüklemesi hakkında yayın paylaşmamı istiyordu. Bu yüzden size bu konu başlığında bilgi aktaracağım. Android emoji değiştirmesi mümkün mü? Mümkünse ne gerekli? Rootsuz telefonlarda emoji değişimi oluyor mu? gibi soruların cevaplarını bu konuda aktaracağım.

Android emoji değiştirme rootsuz mu

Telefonun emojisini degistirme rootsuz cihazlarda çalışmamaktadır, cihazınız rootlu değilse sizin için hazırladığımız root atma rehberi işinizi görecektir.

Tüm bunları hallettiysek artık android emoji değiştirme işlemine başlayabiliriz, emoji değiştirme işleminde android Kitkattan başlayıp Nougat`a kadar değiştirme işlemi yapabileceğiniz gibi, İOS 10.2 emojilerinide kurabilirsiniz, android iphone emoji değiştirmek için için Emoji Switcher uygulamasını kullanacağız, emoji switcher rootsuz çalışmamaktadır, verdiğimiz linkden apk formatlı dosyasını indirin ve android cihazınıza yükledikten sonra içerisine girin, sizi resimdeki gibi bir menü karşılayacak, bu menüde Set emojis to seçeneğine basıp yüklemek istediğiniz emoji sürümünü seçin, örnek olarak biz İOS 10.2 yi seçiyoruz.

Seçtikten sonra resimdeki gibi SET butonuna basın önce indirecek biraz bekleyin, ardından kuracak ve en sonunda 3. resimdeki bildirim ekranını vercektir.

Bu bildirim ekranında değişikliklerin etkinleştirilmesi için cihazınızı yeniden başlatmanız gerektiği vurgulanmaktadır, o yüzden cihazınızı yeniden başlatmak için resimdeki gibi Reboot butonuna basın.

Reboot butonuna bastıktan sonra, cihazınız yeniden başlayacak ve İOS emojileri kullanıma açılacaktır, bu yazımızda android cihazlarda emoji değiştirme işlemini resimlerle destekleyerek anlattık, bu konuda yaşadığınız problemleri bize yorum bölümünden yazabilirsiniz.

İndir: Emoji Switcher APK

android, android emoji değiştirme, android ios emojileri yükleme, android emoji değiştirme rootsuz, android ios emoji yapma, android iphone emojisi

1 yorum:

  1. telefonununuzun emojilerini değiştirme konusunu yazımızı okuyarak uygulayabilirsiniz

    YanıtlaSil