Search Bar

MEN�

trend oyunlar

spor

Blog Archive

Labels List

Recent Comments

Recent Post

Recent

Ad Banner
Yeni AMK - Güncel Bilgi Sitesi

Rootsuz, Rootlu IMEI Değiştirme 2018 (Android, İphone)


Rootsuz, Rootlu IMEI Değiştirme 2018

IMEI değiştirme 2018 - mobil cihazlarda IMEI, her cihaza farklı olarak verilen kimlik özelliği taşıyan bir numaradır, hane sayısı 14-16 arasında değişebilir, cihazınızın tuş takımı bölümüne girerek şu kodu yazmanız ile IMEI numaranıza ulaşabilirsiniz *#06# , "International Mobile Equipment Identity" yani türkçesi "Uluslararası Mobil Ekipman Kimliği" IMEI olarak kısaltılır.

imei değiştirme 2018, imei değiştirme kodu, android imei değiştirme programı, android imei değiştirme 2018, iphone imei değiştirme 2018, rootsuz ime değiştirme android, rootsuz imei değiştirme iphone, orjinal telefon imei değiştirme, samsung imei atma programı, tuşlu telefona imei atma, kaçak telefona imei atma

Android imei değiştirme

Yurt dışından getirilen ve yurt içinde kullanılmak istenen cihazlara elinizdeki çalışan imei numarasını ekleyerek kullanmanız mümkündür, imei değiştirmek için bu yazımızda rootlu ve rootsuz cihazlar için imei değiştirme işlemlerinden bahsedeceğiz daha çok htc one imei değiştirme işlemi için aramalar olduğu için bu cihaza sahip arkadaşlarda bu yöntemleri deneyebilirler.

İmei değiştirme rootsuz

Rootsuz olarak anlatacağımız yöntem ile imei değiştirme işlemini yapabilirsiniz, ancak bu işlem sadece mediatek yonga seti bulunan stock romlarda geçerlidir, rootsuz imei değiştirme işlemi bazı cihazlarda işe yaramayabilmektedir, eğer işe yaramazsa ikinci ve rootlu olan yönteme geçebilirsiniz.

İlk önce verdiğimiz linkden MTK Engineering Mode uygulamasını indirip android cihazınıza yükledikten sonra içerisine girin, karşınıza resimdeki gibi 3 adet başlık gelecek bu başlıklardan MTK Settings seçeneğine tıklayın.

Gelen menüden Telephony menüsü altında yer alan GPRS seçeneğine girin, gelen ekranda normal imei adresiniz yazacaktır, bu imei adresini değiştirmek istediğiniz imei adresiyle değiştirin ardından Write IMEI tuşuna basın, işlemin gerçekleşmesini bekleyin, gerçekleştikten sonra OK yazısı gelecektir, ok yazısına bastıktan sonra son olarak Attached başlığına tıklayın, bu işlemde bittikten sonra tekrar OK diyecektir, ok tuşuna basın ve MTK uygulamasını kapatın, cihazınızı yeniden başlattıktan sonra yeni imei numaranız aktif olacaktır, arama ekranına *#06# kodunu yazarak kontrol edin

IMEI numarasını değiştirme

Şimdi gelelim IMEI değiştirmeye android imei değiştirme programı olarak kullanacağımız XPosed modülünün adı IMIE Changer, aşağıdaki linkden IMEI Changer`i indirin (PRO linkini veriyoruz) ardından XPosed'a gelerek Moduller kısmından IMEI Changer'i onaylayın.

Şimdi XPosed'dan çıkın ve IMEI Changer'e girin aşağıdaki gibi bir ekranla karşılaşacaksınız.

Android İMEİ Değiştirme

1- Kısım yani Current IMEI No cihazın stock IMEI'si olur yani orjinal IMEI budur.
2- Kısım New IMEI No; ise sizin belirleyeceğiniz yeni IMEI numarasıdır, program tarafından otomatik olarak atanır. (Elinizdeki onaylı bir IMEI adresini kullanmanız gerekir) ancak isterseniz değiştirebilirsiniz.
3- Kısım yani Original yazan kısım cihazınızın, imei numarasıdır, orjinal telefon imei değiştirme işlemlerinde sizin kaybetmenize önlem amaçlı oraya kaydedilir
4- Kısım Apply onay tuşudur 2 kısımda yer alan, New IMEI Numarasını girdikten sonra değişimi onaylamak için Apply'ye basın ve cihazı yeniden başlatın kontrol etmek için tuş takımına giderek *#06#'yı tuşlayıp değişimi kontrol edin.

İmei değiştirme programı indir
İndir. İMEİ Changer Pro APK
İndir: MTK Engineering Mode APK

1 yorum:

  1. android telefonlarda imei değiştirmede sorun yaşayanlar artık son yazımızı inceleyerek imei değiştirmeyi öğrenebilirsiniz

    YanıtlaSil