Search Bar

MEN�

trend oyunlar

spor

Blog Archive

Labels List

Recent Comments

Recent Post

Recent

Ad Banner
Yeni AMK - Güncel Bilgi Sitesi

Çarpışma Dizisi Oyuncuları ve Konusu Show Tv


Çarpışma Dizisi Oyuncuları ve Konusu Show Tv

çarpışma dizisi, çarpışma dizisi oyuncuları, çarpışma dizi konusu, çarpışma show tv, çarpışma dizisi oyuncu kadrosu, çarpışma oyuncuları, çarpışma dizisi fragmanı, show tv çarpışma dizisi ilk bölüm ne zaman, çarpışma dizisi müziği, çarpışma dizisinde çalan şarkılar, çarpışma dizisindeki oyuncuların gerçek isimleri, oyuncuların gerçek adları çarpışma dizisi, show tv yeni dizi çarpışmada çalan şarkıları dinle

Yeni sezonda 2018 Kasım ayında show tv ekranlarında olacak dizilerden birisi de "Çarpışma".
Show Tv de başlayacak olan Çarpışma dizisi oyuncu kadrosu belli oldu. Aşk, aksiyon ve planların olduğu Çarpışmada bir çok ünlü oyuncu yer alıyor.

Yazımızın devamında çarpışma dizisi konusu, oyuncuları ve fragman izle içeriklerine ulaşabilirsiniz.

İşte Çarpışma dizisinin oyuncu kadrosu ve konusu...
Çarpışma dizisi fragmanı izle...

Çarpışma Dizisi Konusu

Dört aracın karıştığı feci kaza sonrası heyecanın hiç eksik olmayacağı bir hikaye başlıyor. Dizide Kıvanç Tatlıtuğ polis olan Mahir’i, Alperen Duymaz ceza evinden yeni çıkmış olan hırsız Kerem’i, Elçin Sangu kazaya karışan şoförlerden bir kız çocuğu olan Zeynep’i, Melisa Aslı Pamuk ise Zeynep’in avukatı Cemre karakterine hayat verecek...

Çarpışma Dizisi Oyuncuları

ÇARPIŞMA DİZİSİ KADİR ADALI - KIVANÇ TATLITUĞ KİMDİR?
Kıvanç Tatlıtuğ 27 Ekim 1983, Adana doğumlu, Türk oyuncu ve eski mankendir. Edirneli bir anne ile Boşnak kökenli Adanalı bir babadan dünyaya gelmiştir.

2002 yılında Best Model of Turkey ve ardından da Best Model of the World seçilmesiyle adını duyurmuştur. İlk olarak Gümüş adlı dizide canlandırdığı Mehmet karakterini canlandıran Tatlıtuğ, ardından Menekşe ile Halil adlı dizide Halil karakterini canlandırmıştır.

2011-2013 yılları arasında ise Kuzey Güney adlı dizide Kuzey rolünü oynamıştır. Son olarak Kurt Seyit ve Şura dizisinde, Farah Zeynep Abdullah ile baş rolü paylaşmıştır. Oyuncu eylül 2016'da, Star TV'de yayınlanan ve yapımcılığını Ay Yapım'ın üstlendiği Cesur ve Güzel adlı dizi ile, 2 yıl aradan sonra oyunculuğa devam etmiştir.
DEVAMI İÇİN BURAYA TIKLAYIN... -->

ÇARPIŞMA DİZİSİCEMRE GÜR - MELİSA ASLI PAMUK KİMDİR?
Melisa Aslı Pamuk 14 Nisan 1991, Haarlem doğumlu Türk kökenli, Hollanda vatandaşı oyuncu ve modeldir.

2011 Türkiye Güzellik Kraliçesi Yarışması olan ve L'Oréal Paris sponsorluğunda FOX TV'de yayınlanan ve finali 3 Haziran 2011'de İstanbul'da gerçekleşen Miss Turkey yarışması birincisidir.

DEVAMI İÇİN BURAYA TIKLAYIN... -->









ÇARPIŞMA DİZİSİ ZEYNEP TUNÇ - ELÇİN SANGU KİMDİR?

Elçin Sangu 13 Ağustos 1985’te İzmir’de doğdu. Mersin Üniversitesi Opera bölümünden mezun oldu.

Sahne Tozu Tiyatrosu'nda ki oyunculuk eğitiminin ardından, 2011 yılında "Öyle Bir Geçer Zaman Ki” dizisi ile giriş yaptığı oyunculuk kariyeri boyunca, "Aşk Kaç Beden Giyer”, "Bir Aşk Hikayesi", "Kurt Seyit ve Şura", "Sevdam Alabora" dizilerinde yer aldı.

DEVAMI İÇİN BURAYA TIKLAYIN... -->






ÇARPIŞMA DİZİSİ FRAGMAN İZLE
Show tv'de 2018 Kasım ayında yayınlanmaya başlayacak Çarpışma dizisi 1.bölüm fragmanı alt kısımda bulunuyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder