Search Bar

MEN�

trend oyunlar

spor

Blog Archive

Labels List

Recent Comments

Recent Post

Recent

Ad Banner
Yeni AMK - Güncel Bilgi Sitesi

HTTP İnjektör SSH Premium, Fast Hesap Alma 2019


HTTP İnjektör SSH Premium, Fast Hesap Alma 2019

http injektör ssh premium hesap alma 2019, ssh fast hesap açma, premium ssh, fast ssh, fastssh turkey, sky ssh, ssh server, create ssh server, fast ssh create account, speed ssh

Merhaba arkadaşlar bugün sizlere ssh hesap alma işleminin nasıl yapıldığını göstereceğim. Ssh hesabınızı aldıktan sonra sitemizde mevcut olan http injector ayarlarını alıp kendi ssh nizi ve proxynizi ekleyip sınırsız bedava internete girebilirsiniz. Sitemizde avea injector mevcuttu dilerseniz turkcelldede hostunuzu yazıp direk get methodu ile bağlanabilirsiniz.

Öncelikle aşağıda vereceğim linke giriyorsunuz. Orada server karşınıza çıkacaktır istediğinizi seçin. Avrupa önerimdir. Tıkladıktan sonra değişik ülkeler çıkacaktır birini seçin. Ör/Fransa.
Username ve password bölümü gelecektir istediğiniz gibi doldurun. Ör/username emre password emre123. Create account a tıklayın bir süre bekleyin. Hesap bilgileriniz yazacaktır.
not:username fastssh-k.adınız şeklinde olacaktır. Aldığınız ssh hesabı 7 günlük olur fakat hızlı şekilde kullanabilirsiniz.

NOT: AYARLAR SİTEMİZDEKİ DİĞER YAZILARDA MEVCUTTUR.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder