Search Bar

MEN�

trend oyunlar

spor

Blog Archive

Labels List

Recent Comments

Recent Post

Recent

Ad Banner
Yeni AMK - Güncel Bilgi Sitesi

Hadi Bilgi Yarismasi JOKER Hilesi 2019 Şubat

hadi bilgi yarışması hileli

Hadi Bilgi Yarışması JOKER Hilesi 2019

hadi joker hilesi, hadi joker hileli 2019, hadi joker kazanma, hadi live joker arttırma, joker hileli hadi indir, bedava hadi joker kazanma, hadi bilgi yarışması joker hilesi 2019

Merhaba arkadaşlar. Bugün sizlere son zamanlarda sıkça oynanan bir telefon bilgi yarışmasından bahsedeceğim. Hadi live bilgi yarışması her gün canlı yayınlarla 12 soruluk bir test yapıyor ve 12 soruya doğru cevaplayan arkadaşlar arasından min 10.000 tl olmak üzere şuan maksimim 80.000 tl ye kadar para ödülü dağıtıyorlar. Android ve iphone telefonlarda kullanılan bu uygulama kısa zamanda bir çok kitleye ulaştı. Fakat bazı sorular oldukça zor oluyor ve elenme sebebi sayılıyor. Bu yüzden şimdi sizlere hadi uygulamasında bedava joker kazanma linklerini paylaşacağım.

Arkadaşlar sitemiz bir kaç sponsor bağlantıyı sizler için hazırladı. Bu bağlantılara tıklayarak günlük miimum 1 joker kazanabilirsiniz. Yapmanız gereken aşağıdaki sponsor linklere tıklayarak açıla sayfada 5 saniye bekleyin ve REKLAMI GEÇ butonuna tıklayınız. Daha sonra açılan ekranda kullanıcı adınızı yazarak joker kazanabilirsiniz.

Arkadaşlar joker sayıları tahmini verilmiştir. Yani 5 joker kazan linkine tıkladığınızda 1 jokerde kazanabilirsiniz. sponsorların günlük joker sayı limitleri var bu yüzden sorun yaşamamak içim her gün giriş yapınız.

SPONSOR BAĞLANTILAR
1 JOKER KAZAN ==> TIKLA
5 JOKER KAZAN ==> TIKLA
10 JOKER KAZAN ==> TIKLA

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder