Search Bar

MEN�

trend oyunlar

spor

Blog Archive

Labels List

Recent Comments

Recent Post

Recent

Ad Banner
Yeni AMK - Güncel Bilgi Sitesi

WhatsApp Kişiye Özel Profil Resmi Gizleme


WhatsApp Kişiye Özel Profil Resmi Gizleme


WhatsApp’ta Kişiye Özel Profil Fotoğrafı Özelliği

WhatsApp’ta kişiye özel profil resmi gizleme veya profil fotoğrafını kişiye özel olarak gösterme özelliği şuan için WhatsApp uygulamasında bulunmamaktadır. Bundan dolayı istediğinizi başka bir alternatif yol deneyerek kolaylıkla yapabilirsiniz.

WhatsApp profil fotoğrafınızı sadece bir kişiden gizlemek istiyorsanız aşağıdaki adımları takip edebilirsiniz.

İlk olarak WhatsApp uygulamasından Ayarlar bölümünden Hesap bölümüne gidiniz. Bu alandan ilk sırada yer alan Gizlilik kısmına dokunarak Profil fotoğrafı bölümünden sadece kişilerim olarak belirleyiniz.
Ardından profil fotoğrafınızı görmemesini istediğiniz kişiyi telefon rehberinizden siliniz.
Bu durum karşısında artık o kişi sizin profil fotoğrafınızı görmeyecektir lakin bu durumdan tam emin olabilmek için; mutlaka WhatsApp Kişiler bölümünden kişinin silinip silinmediğini kontrol ediniz.

WhatsApp’ta Bir Kişiye Profil Resmi Gizlemek

Üst kısımdaki alternatif yolu takip ederek sizlerde WhatsApp’ta sadece bir kişiye ve diğer kişilere profil resminizi gizlemiş olacaksınız. Kişi durumu anlamaması için WhatsApp profili haricinde diğer gizlilik kurallarını herkese açık yaptığınız takdirde karşı tarafın bu durumdan şüphelenmesi oldukça düşüktür.

WhatsApp uygulamasını kullanan ve herkes tarafından beklenen bu özellik umarım ilerleyen zamanlarda aktif olur. Fotoğrafı gizlemek istediğiniz kişinin mutlaka WhatsApp’tan silindiğinden emin olunuz.

Etiketler: whatsapp profil resmi gizleme, whatsapp başkasının profil resmini değiştirme, whatsapp kişiye özel son görülme kapatma, iphone whatsapp profil resmi gizleme, profil resmi nasıl gizlenir iphone, whatsapp profil fotoğrafını herkes görmesin, whatsapp profil resmi bir kişiye özel

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder